Δελτία Τύπου — Συνάντηση για την Αναγέννηση του Βιοδυναμικού Συλλόγου Ελλάδος

Το Σάββατο 28/04/2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση ενδιαφερομένων για την αναγέννηση του Βιοδυναμικού Συλλόγου Ελλάδος.
Η συνάντηση διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Τμήμα Γεωργίας στο Goetheanum και το IBDA (International Biodynamic Association) με την υποστήριξη της Demeter-International.
Πλέον, τέθηκαν οι βάσεις για την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ των εμπλεκομένων στη Βιοδυναμική Γεωργία της Ελλάδος και στόχος είναι η υγιής ανάπτυξη της Βιοδυναμικής Γεωργίας στη Χώρα μας, κάτι που θα δώσει ώθηση στην καλλιέργεια των εν λόγω προϊόντων.
Η Cosmocert ήταν παρόν και θα στηρίξει το εγχείρημα, ενώ ο κ. Jean-Michel Florin και η κα. Λασιθιωτάκη στήριξαν την διοργάνωση της συνάντησης, τόσο συγκεντρώνοντας τα ενδιαφερόμενα μέρη, όσο και οργανώνοντας τα πεπραγμένα με ομιλίες και εργαστήρια, στα οποία οι ενδιαφερόμενοι εξέφρασαν και αντάλλαξαν απόψεις με σκοπό την αναγγένηση του Ελληνικού  Βιοδυναμικού Συλλόγου.

Εκτύπωση Αποστολή με email Share on Facebook  02.05.2018

Recent news

Φόρμα επικοινωνίας

Καμπούρογλου Δ. 25, ΤΚ 115 25, Αθήνα